مشاوره حقوقی رایگان - پارک سه خودرو در یه پارکینگ سندی

سلام عرض ادب من در یک ساختمان زندگی میکنم که ظرفیت پارکینگ من به اندازه ی سه خودرو میباشد ولی یه پارکینگ در سند قید شده تقربیا 5 واحد از 10 واحد مخالف هستند
به هیچ عنوان مزاحمتی ایجاد نمیکند دو ماشین دیگر پشت قناصی اسانسور و راه پله جا میشوند و یک ماشین که جلوی انها که در سند قید شده ایا میتوانند شکایت کنند

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر مزاحمتی ایجاد نمی‌شود و اینکه پارکینگ اختصاصی شما، ظرفیت 3 خودرو را دارد ساکنین دیگر حق اعتراض در این خصوص را ندارند.