مشاوره حقوقی رایگان - سرباز فراری

باسلام بنده سال 87سربازی رفتم آموزشی روگذروندم و خدمتم جای دور زاغه مهمات افتادم بخاطر مشکلات زندانی بودن پدرم ، چندین بار فرار کردم وبرمیگشتم بخاطر مشکل شنوایی برگه پزشکی بردم و قبول کردند تا کمیسیون برام انجام دادن وازمایشات روازم گرفتند و بخاطر گوشم معاف از رزم برام زدند و11ماه هم خدمت رو پرونده م ثبت کردند ولی بعداز این جریان کلا ترک خدمت کردم تاالان 1403میخام برگردم ،و متاهلم بچه دارم و عمل کردم و گوشم خوب شده چه چیزی درانتظارمه اگه برگردم سر خدمت چون ب کارتش احتیاج دارم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با شماره 096480 مربوط به سازمان نظام وظیفه در این ارتباط تماس حاصل فرمائید.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام
باید به نظام وظیفه مراجعه فرمایید