مشاوره حقوقی رایگان - فسخ مبایعه‌نامه

باسلام
بنده در تاریخ 1402/12//16 آپارتمان خودم رو فروختم در مشاور املاک مبایعه نامه تنظیم شد.بنده متوجه نشدم که برگه های زیرین کاربن نداشته وهرسه برگه رو امضاء کردم در واقع مشاور بنده رو گول زده واز اعتماد من سوء استفاده کرده همون لحظه هم نسخه ای از مبایعه نامه به بنده نداد فقط بنده یه تصویر از ش توسط گوشی گرفتم که تاریخ محضر و شرایط پرداخت ثمن ذکر نشده بود فقط مبلغ 200میلیون توسط مشاور املاک از خریدار دریافت شده هم نزد مشاور مونده که هرچه اصرار کردم که پول رو به بنده انتقال بدهند ایشون اصرار داشتن روز 28اسفند روز محضر هست همون روز به حساب بنده انتقال میدن ،با اصرار بنده مدارک خودم ویک نسخه مبایعه نامه رو گرفتم که متوجه شدن هر سه نسخه مبایعه نامه با هم متفاوت هست مشاور املاک بدون اینکه خریدار رو به رویت بنده برسونه با تنظیم نسخه دیگه مبایعه‌نامه کلاً مبلغ 400میلیون از خریدار با دادن شماره شبا خودش گرفته و قید کرده به اطلاع بنده رسیده در واقع هردو طرف معامله روفریب داده وبا تنظیم مبایعه‌نامه به نفع خودش پول رو گرفته روز محضر هم هردو در محضر حضور داشتیم اما محضر مبایعه‌نامه را فاقد اعتبار دونست وبرگه حضور به هیچکدوممون ندادومشاور املاک هم پول رو نداده که هیچ مدعی شده حسابش مسدود شده زمان باید بدید تا حسابش رو باز کنه آیا بنده میتونم فسخ کنم هیچ بندی برای فسخ نگذاشتیم ممنون از شما

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق و کاربردی حقوقی بایستی مدارک و ادله مربوطه، پیرامون مقوله طرح شده مورد مطالعه قرار گیرند.