مشاوره حقوقی رایگان - پلاک کمپر با برگ اوراق

با سلام خدمت شما خواستم بپرسم که میشه ماشینی رو که برگ اوراق داره تبدیل به پلاک کمپری کرد مثلاً یه ونی هست برگ اوراق دارد می‌تونیم مثلاً با راه قانونی اون رو تبدیل به کمپر بکنیم و پلاک کمپری روش بزنیم مرسی

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولاً می‌بایست به پلیس محترم راهنمایی و رانندگی مراجعه نمایید و از آن طریق اقدام کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را از طریق اداره راهنمایی و رانندگی تحقیق و تفحص بنمائید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق راهور موضوع را پیگیری کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
از پلیس راهنمایی و رانندگی پیگیری کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق اداره راهنمایی و رانندگی پیگیری کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به اداره راهنمایی و رانندگی مراجعه فرمایید