مشاوره حقوقی رایگان - موتور سیکلت مزایده ای

سلام یک آگهی در سایت درج آگهی زده موتور ns 200 ستاد اجرایی امام قیمت چون به سالش که 95 هست از موتور هایی که تو این دسته هست پایین تره میخواستم بدون خریدن این موتور قانونی هست؟بخرم میتونم سند بزنم به اسم خودم یا بگیرم براش؟فروشنده زده قولنامه هم میدهم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام حتما قبل از خرید ادله و مستندات جهت فروش رامطالعه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرکز تعویض پلاک یا ستاد موضوع را پیگیری کنید

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
از مراجع تعویض پلاک پیگیری کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق مرکز تعویض پلاک پیگیری کنید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام طبیعتا بهتر است اقدام نشود

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

خرید هر نوع وسیله نقلیه چنانچه اسناد مالکیت معتبر و مدارک قانون جهت انتقال آن به صورت رسمی است موردی ندار
د ر این مورد نیز می‌بایست کلیه مدارک قانونی موتور از جمله مدارک مزایده،سند مالکیت تطبیق شماره شاسی و موتور با اسناد مربوطه انجام شود