مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

سلام دو سال پیش گوشی من سرقت رفت از طریق همیاب گوشی ردیابی شد و به من اعلام کردن من هم رفتم کلانتری با مدارکی که ...داده بود که خط در گوشی شما فعال شده شکایت کردم .فرد سارق گوشی رو به سنندج برده بود پرونده من ارجاع شد به سنندج .دوسال طول کشید در آخر هم به من گفتن ادله کافی ندارم .نمیتونم دادگاه شکایت کنم .ادله از این بالاتر که تلفن من توسط اپراطور سیم کارت شناسایی شده و صاحب خط مشخص شده
من باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اکر مدارک گوشی رو دارید اعلام مفقودی کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر مدارک گوشی در ید شماست می‌توانید اعلام مفقودی نمایید