مشاوره حقوقی رایگان - ریجستری گوشی

با سلام خواهر‌بنده پارسال توی مرز موقع ورود به کشور امتیاز ریجستری رو ازشون خریده بودن و گفته بودن سالی یک بار حق فروش یا ریجستر کردن دارید
حالا برای خواهرم از دبی که گوشی اومده چون نزدیک به مرز هستیم ورود خروج زدن که تو گمرک اظهار و ریجسترش کنند گوشیشون رو اما متوجه میشن این آقایون امتیاز خواهر بنده رو برای امسال استفاده کردند و خواهر بنده گمرکی که پرداخت کردند و هزینه کردن پیامی که همتا میده این هست که شما فقط در سال میتونید یک بار استفاده کنید
الان ما باید چی کار کنیم با تشکر ..

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام اگر هزینه نگرفتین قابل مطالبه خسارت هست