مشاوره حقوقی رایگان - ریجستر نکردن گوشی در خرید اینترنتی

با سلام من از سایت ... گوشی خریدم گوشی رو برام فرستادن ولی الان چهار ماهه میگذرد و فروشنده هنوز ریجستر گوشیم رو انجام نداده با اینکه تو enamad و سایت ازش شکایت کردم حتی e namadرو هم ازش گرفتند ولی باز نه گوشیو ریجستر میکند و نه پول ریجسترشو میده الان باید چیکار کنم کجا شکایت کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اتحادیه موضوع را پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا اظهارنامه ای در این خصوص برای فروشنده ارسال و سپس اقدام به طرح شکایت نمایید
برای کسب اطلاعات بیشتر بدوا از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا ضمن گفت و گوی متقابل موارد لازم به شما اطلاع داده شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید به اتحادیه مراجعه نمایید یا دادخواست الزام بدهید تا در دادگاه رسیدگی شود