مشاوره حقوقی رایگان - شکایت مزاحمت تلفنی

سلام مزاحم تلفنی دارم،شکایت میتونم کنم؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله می توانید شکایت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
جهت ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله از صاحب خط شکایت کنید. اگر ان شخص را میشناسید اطلاعات ان را ثبت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می توانید از طریق مخابرات و یا محاکم دادگستری شکایت نماید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بله از طریق دادگاه کیفری 2 شهرستان محل وقوع جرم

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله هم قابل پیگیری از طریق مخابرات است و هم قابل شکایت از طریق دادسرا

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی تحت عنوان ایحاد مزاحمت ؛ تهدید ؛ اخاذی ؛ توهین و فحاشی شکایت کنید
لذا
اگر تهدید به پخش چت یا تصاویر خصوصی باشد اخاذی تلقی می گردد و تعدد افعال مجرمانه ایشان محرز خواهد شد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید با ارائه اسکرین شات تماس ها و یا پیامک های ارسالی از جانب ایشان ، از ایشان تحت عنوان مزاحمت شکایت کیفری نمائید