مشاوره حقوقی رایگان - جریمه دولتی

سلام حکم غیابی مبنی بر کلاهبرداری برای من صادر شده که 15 میلیون باید به شاکی بدهم و 15 میلیون به حساب دولت من تو هیچکدوم از جلسات نبودم چون شهرستان بوده دادگاه ها در حال حاضر هم فقط یکی از حسابام به اندازه ی 40 میلیون مسدود شده، سوال من این هست اگر شاکی رضایت کامل بدهد دولت اون 15 میلیون خودش رو میبخشد یا باید اون هم پرداخت کنم؟

پاسخ ها :

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
خیر حتی در صورت رضایت شاکی شما باید ١5 میلیون جزای نقدی را پرداخت نمایید.