مشاوره حقوقی رایگان - جریمه

سلام، همسر من به اتهام توهین به اشخاص عادی محکوم به پرداخت سه میلیون تومان جریمه نقدی در حق صندوق دولت شده، الان اگر شاکی رضایت بده آیا رضایت شاکی تاثیری در پرداخت جریمه دارد یا خیر در هر صورت جریمه باید پرداخت شود؟

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، توهین قابل گذشت است و در صورت رضایت شاکی مجازاتی اعمال نخواهد شد

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

اگر شاکی رضایت دهد به دلیل قابل گذشت بودن موضوع ،نیازی به پرداخت جریمه نیست.

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام اگر رضایت دهد جریمه لازم نیست پرداخت شود موقوفی تعقیب صادر میشود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی رای قطعی باشد، خیر. تاثیری ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جرم توهین به اشخاص عادی در گروه جرایم قابل گذشت است که با رضایت شاکی در هر مرحله‌ای باعث بسته شدن پرونده خواهد شد فلذا همسرتان با رضایت شاکی از پرداخت جزای نقدی معاف می‌شود‌.