مشاوره حقوقی رایگان - مزایده وثیقه

با سلام
یک چک به مبلغ 800تومان از شخصی برگشت زدیم دادگاه برگزار شده و شخص بدهکار اعسار زد خارج از فرصت 1ماهه و ماده3 اون شخص گرفتیم و جلب شد بعد مادر اون شخص سند ملکی گذاشتند و اون آزاد شد تا حکم قطعی به رد اعسار بود یک فرصت 1 ماهه به وثیقه گذار دادن که متهم تحویل بدهد که تا1/20مهلت داشت برای تحویل روز 21 از طریق قضایی درخواست فرستاده شدن وثیقه برای مزایده دادیم روز25 قاضی اجرای احکام دستورش داد حالا سوال من این هست که به وثیقه گذار دوباره ابلاغ میشود و وقت به او میدهند یک بار فرصت 1ماه دادن تحویل نداده و یا با دستور قاضی به مزایده گذاشته میشود

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

یک مرتبه به او فرصت لازم داده شده

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

وثقه گذار ملزم است یک ماه طرف را تحویل دهد و الا وثیقه به دستور دادستان ثبت می‌گردد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

با توجه به اوضاع و احوال پرونده نظر قاضی ملاک عمل است

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
ملک برای انجام کارشناسی و طي مراحل مزایده معرفی خواهد شد