مشاوره حقوقی رایگان - هزینه درب ریموت دار

درآپارتمان8واحدی هستم
حق پارک درسندندارم.برای ورودوخروج ساکنین درب مجزادارد
وساختمان2درب ورودوخروج ریموتداردارد.آیابنده که نه حق پارک دارم وازاین دربها هم استفاده نمیکنم درهزینه های این دربهابایدشریک باشم وپولی پرداخت کنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طبق قانون تملک آپارتمان‌ها درب پارکینگ و فضای پارکینگ جز مشاعات تلقی می‌گردد و هزینه باید بین تمام مالکین و متصرفین پرداخت شود ولیکن چون شما نه پارکینگ داری نه استفاده می‌کنید انصاف وعدالت حکم می‌کند که وجهی از شما دریافت نگردد

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، قانونا و اصولا همه ساکنین و مالکین میبایست هزینه مشاعات را پرداخت کنند لکن میتوانید با مصالحه عنوان کنید که از مالکینی که حق استفاده ندارند مبلغی اخذ نشود

سجاد صافی

جناب آقای سجاد صافی :

درود بر شما
براساس قانون تملک آپارتمان ها هزینه مشاعات برعهده مالکین یا استفاده کنندگان از مشاعات هست، و اگر شما به هیچ عنوان از پارکینگ استفاده نمیکنید و هیچ بهره مستقیم یا غیر مستقیمی نمیبرید، تکلیفی به پرداخت هزینه ندارید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
بله هزینه‌ها بر عهده همه می‌باشدالبته فقط هزینه‌های مشاع

شما نیز می‌بایست ریموت را در اختیار داشته باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قانونا و اصولا همه ساکنین و مالکین میبایست هزینه مشاعات را پرداخت کنند شما هم میتوانید ریموت را داشته باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توجه شود که درب ریموت‌دار صرفاً برای ورود و خروج خودرو نیست و برخی اوقات برای جابه‌جایی اجسام حجیم بایستی از درب پارکینگ استفاده شود فلذا شما در هزینه‌های مشاعات ساختمان از جمله مورد مذکور نیز می‌بایست پرداختی داشته باشید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام طبق قانون چون از مشاعات است باید پرداخت شود