مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم تقسیم نامه

باسلام. پدرم نسق زارعانه ای دارندکه بادوبرادرش مشاع وشریک هستندهیچ تقسیم نامه ای تنظیم نکرده انداماشفاهی هرکس سهم خودرامیشناسندهرکاری میکنیم حاضربه تنظیم تقسیم نامه نیستندلطفاراهکارقانونی چیه ممنون اگرراهنمایی کنید؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان اقدام حقوقی وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته تأمین دلیل از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسد تا وضعیت نسق زارعانه مورد بررسی کارشناس رسمی دادگستری قرار گیرد.
سپس بر مبنای نظریه کارشناسی از طریق دفتر خدمات قضایی نسبت به ثبت دادخواست مربوطه اقدام شود.