مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم تقسیم نامه

سلام. ما در حال تنظیم یک تقسیم نامه جهت تقسیم یک زمین مسکونی هستیم. قطعات هر یک از وراث مشخص می باشد اما برخی از قطعات قبل از تنظیم تقسیم نامه و با امضای سایر وراث فروخته شده است. با توجه به این که فروشنده از قطعات تقسیمی خود فروش را انجام داده و امضای سایر وراث صرفا به دلیل مشاع بودن زمین انجام شده است و نفعی برای ایشان نداشته است. آیا میبایست بندی در تقسیم نامه قید گردد که در آینده مشکلی برای سایر وراث پیش نیاید؟
بندی که موجب شود در آینده ادعایی مبنی بر فروش مشترک مال توسط فروشنده مطرح نگردد.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله حتما در تقسیم نامه ذکر کنید که فلان قطعه توسط فلان وارث به فروش رفته و ....