مشاوره حقوقی رایگان - درمورد یه واحد اپارتمان

سلام وقتتون بخیر ما سه نفریم که یک خانه خریداری کردیم که قرار بود سه دانگ به اسم من شود و سه دانگ به اسم مادرشوهرم اما پدرشوهرم اینا قبول نکردن سه دانگ به اسم من باشد گفتن یک و نیم دانگ به اسم من و یکی ون یم دانگ به اسم همسرم سه دانگم برای مادرشوهرم باشد برای همین بنگاه دار اسم سه نفر را وارد قرارداد کردن و همگی امضا کردیم خواستم بپرسم که وقتی سه نفر وارد قرارداد شوند دو دانگ دودانگ به اسممان میشود یا میشود سه دانگ به اسم مادرشوهرم شود و یکو نیم دانگ من و یکونیم دانگ همسرم .. اخه بنگاه دار در قرارداد از دانگ چیزی اسم نبرده فقط اسم هر سه نفرمان هست میشه راهنمایی کنید که الان این خونه به هرکدام چنددانگ سند خورده ممنونم

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام اگر سهم مشخص نشده باشد اصل بر تساوی است مگر اینکه مدرک و دلیلی خلاف ان وجود داشته باشد

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
اگر توافقی نشده باشد. دو دانگ دودانگ محسوب می گردد.