مشاوره حقوقی رایگان - سرمایه گذاری

سلام
من چند ساله که رمز ارز خریدم و سرمایه گذاری کردم الان مبلغ ارزهام به تومان نزدیک 16میلیارد میرسه.
من ک ماهیانه 20،30میلیون ورودی و خروجی من هست ،برای اینکه از این سود سرمایه گذاریم استفاده کنم باید چ کار قانونی کنم که قانون این پولو بنا به هر دلایلی)مثلا بگن ک پولشویی کرد،یا ...( ، از من نگیره و حسابم رو مسدود نکنه

پاسخ ها :

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
نیاز به اقدامی از سوی شما نیست. اگر بقولی به شما گیر دادند، می‌توانید با مدارک و دلایل ثابت کنید که مرتکب پولشویی نشده اید.