مشاوره حقوقی رایگان - اظهارات دروغ مامور نیروی انتظامی باعث صدور حکم شده است

مامورین نیروی انتظامی ساعت 8:30 به منزل مادر من مراجعه و اظهار داشته اند در محل 2000 لیتر مشروب را کشف و ساعت 9 صبح متهم و مشروبات را با یک وانت پیکان و سمند نیروی انتظامی انتقال داده اند :
اولا محموله مورد ادعا 100 کیلو انگور بوده است که به قصد سرکه نگهداری می شده است و مادرم همیشه این مطلب را اظهار داشته است .
دوما در کلانتری با ایجاد رعب و وحشت برای ایشان که دارای 56 سال سن است و سواد نداشته ایشان را مجبور نموده اند اظهاراتی که خودشان نوشته اند را انگشت بزند و اجازه نداده اند کسی انرا برای ایشان بخواند.
سوما ماهیت این ادعا ایراد دارد زیرا:
- مامورین نیروی انتظامی ادعا نموده اند 2000 لیتر مشروب را طی نیم ساعت کشف و بارگیری نموده اند
- مامورین نیروی انتظامی ادعا نموده اند 2000 لیتر مشروب را با یک پیکان وانت منتقل نموده اند
- مامورین نیروی انتطامی قبل از صدور رای دادگاه مشروبات را معدوم نموده اند.
- مامورین نیروی انتظامی هیچ سند و عکسی یا فیلمی از 2000 لیتر محموله کشف شده نگرفته اند و ندارند و صرفا ادعا می باشد.
چهارم اینکه دادگاه محترم ارزش تقریبی این محموله را 150 میلیون تومان تشخیص داده است در صورتی که مادر اینجانب تحت پوشش کمیته امداد می باشد و ایشان استطاعت مالی بیش از 100 هزار تومان را ندارد.
پنجم اینکه ساده لوحانه است کسی که از لحاظ جسمی مریض احوال می باشد ( گواهی پزشکی ارایه شده است ) و در یک منزل استیجاری 100 متری زندگی می کند توانایی تولید و مدیریت 2000 لیتر مشروب را در منزل خود داشته باشد.
متاسفانه دادگاه بدوی و تجدید نظر صرفا بر اساس اظهارات مامورین نیروی انتظامی رای به محکومیت مادر من داده و ایشان را محکوم به یکسال حبس تعزیری و 630 میلیون تومان جزای نقدی و 74 ضربه شلاق تعزیری محکوم نموده است .

1- چطور می شود رای فوق را باطل نمود ؟
2 - چطور می شود اجرای حکم را به تاخیر انداخت ؟
3 - چطور می شود حکم صادره به حکم تعلیقی تغییر کند ؟
4 - آیا می شود با شکایت از مامورین نیروی انتظامی و اثبات اظهارات مغرضانه رای فوق را باطل نمود؟

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام به کانون وکلای محلتان مراجعه درخواست وکیل معاضدتی کنید نیاز به وکیل دارد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

از همه این موارد اصلح تر انست که وکیل اختیار کنید