مشاوره حقوقی رایگان - اخراج از مدرسه

سلام
هفته ی آخر سال تحصیلی، یک هفته مانده به امتحانات خرداد ماه
من به اتهام بردگی جنسی همکلاسی ام از مدرسه اخراج شدم
به این صورت بود که شایعه شد من دوستم رو مجبور می کردم که منجر به لذت جنسی من بشه
در صورتی که تهمتی بیش نبود و چند نفر از دوستان من طی دروغ و تهمت و شایعه این موضوع رو به کادر مدرسه انتقال دادند.
و کادر مدرسه بدون بررسی موضوع من رو اخراج کردند درصورتی که شناخت کاملا زیادی درمورد من داشتند و حتی همه حاضر به شهادت به درستکاری بنده بودند.
حتی به پزشکی قانونی مراجعه کردم و اثبات کردم که تهمتی بیش نبوده
ولی بدون در نظر گرفتن بررسی موضوع و بی گناهی من، نه تنها من رو اخراج کردند بلکه من رو به هرزگی و.. متهم کردند و در کل مدرسه این خبر رو پخش کردند و آبروی بنده رو خدشه دار کردند.
مجازات این اخراج این تهمت این هتک حرمت چیه؟
بعد از چند ماه خودشون متوجه قضاوت نادرست شدن و حتی شخص دروغ گو به دروغ خودش از شدت عذاب وجدان اعتراف کرده
ولی حقوق تباه شده ی من هیچوقت جبران نخواهد شد. و من بنا به مسائل خانوادگی و حفظ آبرو هیچوقت به مراجع قانونی مراجعه نکردم، ولی مایل هستم بدونم حکم این افراد چی میتونه باشه؟ ممنون میشم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات شما ونظر به اینکه ارائه راهکار مناسب حقوقی مستلزم بررسی اسناد ومدارک واخذ توضیحات بیشتر می باشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بابت افترا جزای نقدی بنفع دولت وازباب ضرروزیان وارده خسارت میتوتنید بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مجازات افترا جزای نقدی و مجازات قذف 80 ضربه شلاق است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اسناد و مستندات مرتبط با مسأله طرح شده می‌بایست تحت بررسی قرار گیرند تا این مسأله مرتفع گردد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

طریق دفاتر خدمات قضایی از فرد یا افرادی که تهمت زده‌اند می‌توانید به دادسرای محل خود شکایت تهمت و افترا تقدیم نمایید

شیما دریکوند

سرکار خانم شیما دریکوند :

با سلام
شما میتوانید به جرم قذف از ایشان شکایت کنید که مجازاتش 80 ضربه شلاق هست
اما برای اخراج از مدرسه و خسارت‌های روحی وارده شما به حکم قانون میتونید از ایشون مطالبه کنید و دادگاه ایشون رو ملزم به عذرخواهی و..کند تا بلکه جبرانی بر آلام شما باشد

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. میتوانید شکایت خود را با موضوع افترا و قذف مطرح کنید.

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

می توانید علیه مسیولان مدرسه که شما را اخراج نمودند به اتهام های متعدد که نیاز به بررسی دقیقتر دارند شکایت کنید