مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه

سلام ماشینو فروختم ولی وکالت نزدم فقط قولنامه و فسخ کردن و ننوشته داخلش نصف پولو داده نصف دیگه شو نمیده شکایت مطالبه باقیمانده وجه کردم میخاستم بدونم وقت دادگاه اگر نیاد چی میشه و اگه بیاد بگه ندارم بقیه شو بدم رای چی میشه؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. چنانچه در دادگاه حاضر نشود رسیدگی ادامه ورای غیابی صادذر میشود که بعدا امکان اعتراض دارد اگرهم حاضر شود ومدعی شودندارم واعسار دهد وپذیرفته شود حکم به تقسیط داده میشود

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام اگر در جلسه حاضر نشود به موضوع رسیدگی و در صورت کامل بودن مدارک و مستندات شما رای بنفع شما صادر میگردد و در صورتیکه درخواست اعسار بدهد باید عدم تمکن مالی و معوض نبودن را اثبات نماید در غیر اینصورت دعوی اعسارش رد میگردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر نیاد و دادخواست به درستی تنظیم شده باشد محکوم خواهد شد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بهتر است تماس بگیرید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تصمیم نهایی با دادگاه رسیدگی کننده می باشد ، عدم حضور در جلسه دادرسی اگر منجر به محکومیت شود و ابلاغیه را در ثنا مشاهده نکرده باشد حکم غیابی محسوب می شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر حقوقی و ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات موضوع پرونده است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اموال وی قابل توقیف است
شرکت نکند در جلسه روند رسیدگی ادامه دارد و تصمیم اتخاذ میشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر در جلسه رسیدگی حضور پیدا ننماید در هر حال رأی صادر خواهد شد.
اگر تمکن مالی برای پرداخت محکوم‌به را نداشته باشد می‌تواند طرح دعوی اعسار نماید تا به شکل اقساطی نسبت به پرداخت محکوم‌به اقدام نماید.

یک وکیل

سلام دادخواست بدید در صورتی که حاضر نشود حکم غیابی صادر خواهد شد و در صورت حضور و اعلام عدم توانایی در پرداخت ممکن است حکم به تقسیط داده شود و ممکن است بتوان معامله را فسخ کرد بستگی به نگارش قرارداد دارد.

علیرضا تسلیم

جناب آقای علیرضا تسلیم :

سلام در جلسه دادگاه بنابر فرض سوال مطروحه اولا باید توجه کنید به ثمن معامله و پرداختیها و دوما بایستی اثبات کنید که باقیمانده ثمن را دریافت نکرده اید در این صورت ممکن است دادگاه طرف مقابل را محکوم به پرداخت کند و اظهار اینکه پول ندارد در ان دادگاه موثر نیست و بعد از انکه دادگاه حکم محکومیت صادر کرد محکوم علیه ممکن است دادخواست اعسهر طرح کند که این دادخواست تحت شرایطی با توجه به اینکه دین در برابر عین بوجود امده است است رد میشود