مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از اداره کار به دیوان

سلام علیکم
با آرزوی قبولی طاعات
بنده در سال 95 از کارم اخراج شدم/قرارداد دائمی بودم/ در شکایتم به اداره کار تقاضای بازگشت به کار نمودم ولی اداره کار در حکم قطعی خود درج کرد که بنده در دادخواستم تقاضای بازگشت به کار ننمودم که نادرست است و یک ایراد شکلی است
اداره کار در حکم مزایای پایان کار را محاسبه کرد و رای به اخراج من داد
در آن موقع بنده به علت جهل از قوانین به دیوان عارض نشدم
سوال بنده : با توجه به این ایراد فاحش شکلی بعد از چهار سال آیا میتوانم به دیوان عارض بشوم یا خیر
با تشکر

پاسخ ها :

سيد هادي  وزيري

سيد هادي وزيري :

اگه ازدادخواستتون تصویری داشته باشین که صحت ادعارواثبات کنه بله