مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از اداره کار به دیوان عدالت اداری

با سلام حدود دو سال دریکی از پروژه های .... کار کردیم درتاریخ یکم آبان چهارصدودو اخراجشان کردن به اداره کارشهرستان مراجعه کردیم گفت از شرکت شاکی نشویدماتمام حق حقوقتان راازشرکت میگیریم و بیمه بیکاریتان راهم درست میکنیم دراخراداره کار رای به نفع مادادکه کار ماهیت دائم داردواخراج غیرارادی بوده .اماتامین اجتماعی زیربارپرداخت بیمه بیکاری نرفت..حالابعدازچندماه دوندگی و هزینه زیاداداره کار با تامین اجتماعی تبانی کرده ورای خودش را به نفع تامین اجتماعی لغو کرد کرده ماهیت دائم ندارد و شامل بیمه بیکاری نمیشود .درمانده شده ایم ونمیدانیم چکار کنیم. درخواست راهنمایی و کمک داریم.باتشکر.ایامیتوانیم از اداره کار به دیوان شکایت کنیم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید

سيدفخرالدين  حسيني فيروز

جناب آقای سيدفخرالدين حسيني فيروز :

سلام با ارائه مستندات به رای صادره در مهلت قانونی به دیوان عدالت اداری اعتراض نمایید.

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، بله میتوانید لکن دعوی تخصصی ایت از همراهی وکیل دادگستری بهره ببرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق دیوان محترم عدالت اداری شکایت و پیگیری نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله از طريق دیوان عدالت پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع از طریق دیوان قابل شکایت است در صورت تمایل به دریافت مشاوره از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هرگونه تظلم خواهی علیه ادارات دولتی در دیوان عدالت اداری متصور است