مشاوره حقوقی رایگان - مغایرت ثبت سند

با سلام. بنده ملکی دارم بر خیابون اصلی این ملک به متراژ ثبتی 210 متر هستش تو سال 1377 متراژ 80 متر رو از شهرداری خریداری نموده و شهرداری سال 77 از ثبت اسناد طی نامه کتبی مستندات موجود می باشد میخاد این متراژ به ملک اضافه بشه با این توصیف ثبت می بایست سندی با متراژ 290 متری صادر می کرده که مجددن سند جدید با همان متراژ قبلی یعنی 210 متر صادر می گردد لازم به توضیح است که متراژ زمین در پرونده های شهردار 290 متر می باشد و 80 متر در تصرف بنده هستش. الان بعد از گذشت 22 سال طرح تفصیلی تو محدوده ملک ما اجرا شده و این متراژ 80 متر تو طرح قرار داره میخاستم بزرگواری کنین راهنمایی بفرمایید چطو میتونیم احقاق حق کنیم. با تشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام با اخذ گواهی لازم از شهرداری و ارایه به ثبت احقاق حق کنید در صورتیکه مورد قبولشان نباشد میتوانید به دیوان دادخواست توقف و سپس احقاق حق ارایه کرده و منتظر رای دیوان باشید . حتما با وکیل مجرب جهت عدم تضییع حقوقتان مشورت کنید