مشاوره حقوقی رایگان - چک صیادی

سلام .من سه عددچک به مبلغ 300میلیون از شخصی دارم و آن شخص به عنوان قرض الحسنه ماهانه 12 میلیون سود پول را به من میداد والان که حدودا یک ماه از تاریخ آن ها گذشته و چون خودم وقتش رو ندارم میخوام به نام شخص دیگری ثبت کنم. آیا اون شخص میتواند مجازات کیفری او را بگیرد؟
.یعنی علاوه بر توقیف اموال میتواند او را به زندان بیندازد؟
یا فقط شخص اول میتواند؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به نظر می‌رسد شما و ایشان و هر واسطه‌ای مرتکب جرم ربا مطابق ماده 595 قانون مجازات اسلامی مصوب 1392 شده‌اید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام زمانی که شخصی جرمی مرتکب نشده شده باشد زندانی ندارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر
داستان زیاد دارد مشاوره تلفنی بگیرید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

باسلام
جهت اطلاعات جزئی تر پرونده و دریافت مشاوره تخصصی و کارآمد لطفا تماس تلفنی برقرار بفرمائید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر کیفری نیست
باید دادخواست حقوقی اقامه گردد