مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام خانوادگی در کارت آمایش

با سلام افغان مقیم ایران هستیم نام خانوادگی در کارت آمایش یک معضل شده برای ما عموهای من نام خانوادگیشان یکی هست فقط نام خانوادگی ما در کارت آمایش متفاوت هست برای تغییر باید کجا مراجعه کنیم و آیا تذکره الزامی هست؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به اداره امور اتباع مهاجرین مراجعه به موضوع را پیگیری فرمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق اداره امور اتباع موضوع را پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق امور اتباع موضوع را پیگیری کنید

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام به محل صدور کارت آمایش یا از طریق خدمات پیشخوان دولت مراجعه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به اداره امور اتباع و مهاجرین خارجی مراجعه بفرمائید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به امور اتباع مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
به اداره امور اتباع خارجه مراجعه نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

از طریق سفارت کشور خود در ایران و امور اتباع و مهاجرین وزارت امور خارجه اقدام نمایید

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. به اداره امور اتباع مراجعه کنید.

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا بدواً بنحو کتبی درخواست تصحیح نام خانوادگی را به ریاست امور اتباع استان محل زندگی خود تقدیم ومطالبه کنیددرصورت عدم پذیرش از طریق دادگاه دادخواست اثبات نسبت از طریق دفاتر خدمات قضائی ثبت ودنبال کنید .
در صورت نیاز به مشاوره دقیقتر می توانید روزهای کاری از ساعت 18 تا 21 با بنده تماس حاصل نمائید مشهد خیابان سناباد بین 60 و58 پلاک 802 طبقه اول دفتر وکالت صالح کاوری وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری خراسان 09153139600 موفق باشید