مشاوره حقوقی رایگان - رد شدن بیمه از دو محل

با سلام
بنده در 6 ماه گذشته صرفا 1 روز بامحل کار اسبقمم همکاری داشتم که با توجه به انکه محل کار جدیدم بنده را بیمه نکرده بودند، محل کار اسبق لطف کردند و بیمه ام را کامل رد کردند. در حال حاضر که بنا شده محل کار جدیدم حقوق و معوقات 6 ماه گذشته را پرداخت کند، بیان کرده است که باید در بیمه ادعای سابقه کنیم و همزمان با ان می توانند حقوق و معوقات 6 ماه گذشته را پرداخت کند.در صورتیکه این کار را انجام دهم، با توجه به انکه از محل دیگری برای بنده بیمه کامل رد شده است، مشکلی برای بنده و یا محل کار قبلی پیش خواهد آمد؟
ممکن است نتوانم حقوق کاملم از محل کار جدید را بخاطر این موضوع دریافت کنم؟
تشکر