مشاوره حقوقی رایگان - اخذ سند المثنی

سند در نزد شخص دیگری ( مشارکت در ساخت ) بوده ولی سازنده به تعهدات عمل نکرد و از زمان قرارداد هم سه سال گذشته است و سند ملک را به مالک نمی دهد . در کیفری به صورت خیانت در امانت شکایت کردیم ولی متاسفانه می گویند سازنده در حال کار است . در حالی که سازنده به تعهدات خود عمل نکرده است و اظهارنامه به دادگاه هم فرستاده شده ولی وکیل ما پرونده را مسترد کرده حالا به چه دلیل نمی دانیم. سوال این است برای سند المثنی می توان مفقودی اعلام کرد و یا راهکار دیگر وجود دارد؟ ممنون میشم پاسخ دهید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود تا علل اتفاقات مربوطه مشخص گردد. با وکیل خود همراه شوید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که قرارداد با سازنده دارید اعلام مفقودی راه به جایی نمی‌برد، صرفاً می‌توانید به لحاظ حقوقی مطالبه تعهد و کلیه خسارات به طرفیت خوانده مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر شما در اینجا قراردادی دارید خب می‌بایست مطابق قرارداد اقدام نمایید

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام این سوالات نیاز به توضیح و بررسی مدارک دارد در صورت تمایل وقت مشاوره بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره ثبت موضوع را پیگیری کنید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
چون سند موجود است نمی توانید المثنی بگیرید.
باید براساس متن قرارداد عمل شود.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به دفتر اسناد رسمی تنظیم کننده سند مراجعه نمایید و موضوع را مطرح نمایید تا شما را راهنمایی کنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مطلقأ جرم کیفری خیانت در امانت نیست
شما می بایست با توجه به مفاد و شروط مندرج در قرارداد مشارکت دادخواست حقوقی مناسب اقامه نمایید
و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق مفاد مندرج در قرارداد می‌بایست دادخواست متناسب به ثبت برسد.