مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه تاریخ پرداخت دیه

با سلام بنده تصادف جرحی در سال 1402 داشتم. رای دادگاه اواخر بهمن صادر شد و پس از مهلت 20 روزه به اجرای احکام ارسال شد. اجرای احکام در فروردین 1403 دیه را بر مبنای سال جدید محاسبه و به بیمه ابلاغ کرده اما بیمه مدعی است دیه را بر مبنای تاریخ صدور حکم در بهمن 1402 پرداخت می‌کند. آبا این ادعا صحیح است یا باید براساس تاریخ ابلاغ اجرای احکام صادر نماید؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
خیر بیمه حق ندارد برخلاف قانون عمل نماید می‌بایست به نرخ سال جدید واریز شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی مدت زمان قابل پیش بینی نمی باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
باید به نرخ سال جدید دیه را پرداخت کند.

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، بیمه نمیتواند به نرخ سال قبل دیه را پرداخت کند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

تاریخ قطعیت رای ملاک عمل پرداخت سالیانه دیه است

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

دیه مکلف بوده سال گذشته دیه رو یا به شما یا حساب دادگستری واریز نماید.اگر چنین کاری نکرده مکلف است به قیمت روز پرداخت نماید