مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت پرداخت پول

سلام سال گذشته شرکتی که من در آن مشغول بودم مبلغی رو به حساب من ریخت انموقع و الان من خارج از ایران هستم و هیچ رسیدی بابت پول ندادم حالا بنا به دلایلی پول رو از من میخواهند که پس بگیرن در غیر اینصورت تهدید به شکایت کرده اند میخواستم بدونم اساسا قادر به شکایت هستند با توجه به اینکه هیچ مدرکی ندارند یا خیر؟

پاسخ ها :

محمدیار ابراهیمی

جناب آقای محمدیار ابراهیمی:

سلام پول بابت چه چیزی به حساب شما واریز شده؟ آیا طلب داشتی یا به صورت قرض به شما داده