مشاوره حقوقی رایگان - پایاپای کردن مبلغ دریافتی

با سلام 14 ماه( برج 12 سال 1401) پیش جهت ساخت و ساز منزلم قرارداد با سازنده بستم دویست میلیون تومن بلاعوض پرداخت کرد و قرار شد طی 6 ماه جواز بگیرند و 18 ماهه بسازند و به ایشان وکالت کاری دادم. اخیرا رفتم شهرداری متوجه شدم هنوز جواز نگرفته است (پس از 14ماه ) داور ما املاک است که معرف و دوست ایشان است ، چند بار پیگیر شدم هم طی تماس با سازنده و هم از طریق داور بی نتیجه بود و هر بار بهانه آورد و گفت صبر کن ، پیگیر کار هستیم ، شهرداری اذیت میکند و ... چند روز پیش قرارداد را خواندم دیدم برای توقف پروژه ایشان باید روزانه یک میلیون تومان به من پرداخت کند(تا امروز بیش از مبلغ بلاعوض شده) و اصلا قرارداد ما کد رهگیری ندارد و آدرس سازنده محل سکونتش ایشون نیست بنا بر این نظرم فسخ با این آقا هست .
و سوالم اینه که : میتونم وکالت کاری را ابطال کنم؟ علت اینکه کد رهگیری ندارد چیه ؟میتونم بلاعوض را با جریمه های دیر کرد مبادله کنم (یعنی بر نگردونم ) تشکر از لطف شما .

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید قرارداد و وکالت بررسی گردد.
ضمانت قابل پیگیری است

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

برای کارفرما اظهار نامه بفرستید و دادخواست ایفای تعهدات و جریمه ها رو بدهید و در مورد فسخ بستگی به مفاد قرارداد شما دارد