مشاوره حقوقی رایگان - دستمزد قانونی پیمانکار ساختمان

سلام و عرض ادب. بنده یک زمین 160متری داشتم. جهت ساخت با پیمانکار صحبت کردم. این پیمانکار از دوستان بسیار نزدیک من بودن. صحبت های اولیه ده تا دوازده درصد بود. البته زمانش برج دوازده سال 97بود. بین ما هیچ قراردادی نوشته نشد. البته قرار شد که ایشان فقط کارهای مجوز های لازم برای شروع تا پایان کار و تحویل سند اقدامات لازم رو انجام دهند. و قرار شد بنده تمام هزینه ها را پرداخت کنم. ایشان قرار نبود از خودش پولی خرج کند. تمام پول ها بعهده بنده بود فقط ایشان کار اجرایی میکردند. و پولی از خودشان خرج نکردند. در پایان کار یعنی حدود برج هفت. مهرماه. دستمزدشون رو حدود 60 میلیون اعلام کردند. و الان که پایان کار میباشد. صورتی که برای من فرستادند. کل مبلغ خرج کرد. ضربدر 17درصد. یعنی الان گفتن که 17درصد کل خرج ساختمان دستمزد ایشان میشود. خواستم ببینم تا چه حد قانونی میباشد. این هفده درصد. تعرفه قانونی دستمزد پیمانکار چقدر میشود

پاسخ ها :

سعیدی نبیل علیپور

سعیدی نبیل علیپور :

با سلام آنچه که اهمیت دارد توافق بین دو طرف است است که این موضوع را در قالب قرارداد یا رسید عادی و یا توافق شفاهی صورت می پذیرد و در صورتیکه شما چیز مکتوبی مبنی بر قرارداد بین دو طرف وجود نداشته باشید می توانید اگر شاهدی دارید به گواهی گواهان جهت اثبات ادعای خود استناد نماید علی کل حال هر توافقی که بین دو طرف وجود داشته باشد به مانند یک قانون معتبر می باشد و طرف مقابل می تواند الزام ایشان را از دادگاه درخواست نمایند.
جهت مشاوره تلفنی با وکیل پایه یک دادگستری می توانید با شماره 09355359119 تماس حاصل نمایید.