مشاوره حقوقی رایگان - نحوه پیگیری عدم پرداخت دستمزد استادکار ساختمانی

باسلام
چندماه پیش در ویلایی بعنوان پیمانکار مشغول بکار شدم
از اونجایی که حجم پروژه بالا بود مجبور به بکارگیری چند کارگر و بنا شدم تا کار را بموقع تحویل کارفرما دهم
و تمامی جزییات نقشه و قرارداد و توضیحات را مو بمو انجام دادم
با اینکه کارفرما بسیار سختگیرانه برخورد میکرد .. حتی برای اینکه سلیقه خودش رو اعمال کنه چندبار باعث شد کار را تخریب و از نو انجام دهیم .. خلاصه با اتمام کار و با تایید مهندسین مربوطه ناظر و طراح و ... کار را با رضایت عالی با کارفرما تحویل دادم ..

اما موقع تسویه حساب ، با وجود تخفیف گرفتن بسیار موقع درج قرارداد،
پایان کار هم از پرداخت طلبم خودداری کرد .. وقتی دلیل را جویا شدم .. گفت من از همه تخفیف میگیرم تو هم باید تخفیف بدی .. و دقیقا 30درصد از مانده حسابم را بعنوان تخفیف اجباری بمن پرداخت نکرد
که دقیقا بعداز 4 ماه کار کردن 20درصد سهم مزد من ازین کار بود و تازه 10درصد هم از جیبم به کارگر و بنا پرداخت کردم ..
خواستم راهنماییم کنید باید چکار کنم ..
به هیچ وجه حاضر به رودررو شدن و گفتگو با من نیست و همین که کارش تحویل داده شد تغییر شخصیت داد که انگار من را نمیشناسه ..
من 4ماه وقت گذاشتم
زحمت کشیدم .. سخت کار کردم .. که مزد ببرم .. متاسفانه ایشان از پرداخت مزدم خودداری میکند.
ازونجایی که تا حالا با این مشکل روبرو نشدم .. نمیدانستم چکار کنم
به عریضه نویس مراجعه کردم و برایم استشهاد تنظیم کردند و من 10 امضاء و شاهد معرفی کردم ..
و به دفتر پلیس قضایی تقدیم کردم با وجود اینکه تاکید کردم من شکایت دارم ، برایم اظهارنامه تنظیم کردند. و گفتند این راه بهتریست ..
اما بعد از گذشت 4ماه هربار مراجعه کردم .. پاسخ دادند منتظر باش با ارسال پیام نتیجه را اعلام میکنیم.
تا حالا که 5ماه گذشته نه پیامی امده و نه نتیجه ای گرفتم..
لطفا راهنماییم کنید.
متشکرم

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

شما می بایست به دفترخدمات قضایی مراجعه کنید و شکایت یا دادخواست خود را مطرح کنید