مشاوره حقوقی رایگان - خودرو لیزینگی

سلام خسته نباشید. بنده یک سال پیش خودرو وانت پیکان رو از شخصی خریدم. و مبلغ بابت سند در یه چک قید شده نزد بنگاه ماند تا تنظیم سند در دفترخانه. بنده بعد از یک سال پیگیری برای سند زدن به نامم پیگیر بودم اما همش بهانه میاورد. تا اینکه تو شورای حل اختلاف مشخص شد که فروشنده ماشینی که خودش خریداری کرده لیزینگی بوده و با شکایت از طرفش خسارت گرفته و باید طبق قانون خودرو رو برمیگرداند به دست فروشندش .. ولی ایشان فروش اموال غیر نموده و ماشین رو با کلک و دروغ به بنده فروخته. و حالا که مشخص شده. فروشنده میگه همون پول که بابت وانت دادم بهم برگردونه و ماشین رو بدمش. ولی الان پول 8 میلیون من ارزشش نسبت به بازار الان 30میلیون تفاوت قیمت داره. در ضمن خودرو به دلیل لیزینگ بودن در تهران توقیف شده و الان شش ماه. پارکینگ و بنگاهی که در ان معامله شده. به علت کلاهبرداری فراریه..لطفا راهنمایم کنین. مچکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام اسناد شما باید بررسی شده تا بهترین راه حل به شما پیشنهاد شود....... در صورت تمایل تماس بگیرید