مشاوره حقوقی رایگان - بطلان یا ابطال قرارداد

با سلام با شخصی قرارداد مشارکت دارم در موقع امضا به اسم اجاره از من امضا گرفته بعد دیدم قرارداد هست
دادخواستی تحت عنوان اعلان بطلان معامله در دادگاه مطرح کردم حالا رفع نقص اومده برای مبهم بودن خواسته؟ ایا بطلان برای قرارداد وجود دارد یا نه؟ یا می بایست ابطال می نوشتم؟

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام طی لایحه ای موضوع را مثل همین جا توضیح بدهید و خواسته باید دادخواست صدور حکم بربطلان عقد اجاره بعلت فقدان قصد اجاره باشد اگر شاهد دارید شهود خود را نیز معرفی کنید

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
در موضع پرونده شما اعلان بطلان معامله صحیح است.