مشاوره حقوقی رایگان - معافیت سربازی

با سلام وخسته نباشین
بنده اعزامی یک برج 9 1402
که رفتم آموزشی بعد 15 روز فرار کردم
بعد دوماه برگشتم من رو بردن دادگاه ادامه خدمت برای من صادر کرد برگشتم
الان تو یگان هستم تو شهر خودم 10 روز موندم بعد مرخصی گرفتم برنگشتم من هم پدر هم مادر فوت کردند و یک خواهر کوچک دارم که سرپرستش من هستم و قیم نامه دارم ولی به خاطر غیبت سربازی معافم نکردند آیا راهی هستم وکیل بگیرم دنبال قضیه بیوفتم من برنگردم یگان چون نون آوار خونه من هستم وکلای محترم لطفا جواب بدهید و یک راهی پیدا کنم ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مدارک دال بر فوت پدر و مادر و خواهی تنها را ببرید داخل پادگان و خطاب به فرمانده ات درخواست کفالت بدهید

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به ارگان مربوطه مراجعه و کسب اطلاع نمایید