مشاوره حقوقی رایگان - عدم رعایت فاصله پنجره با ملک همسایه

سلام
همسایه ضلع جنوبی بنده چند ساله ساختمان 3 طبقه مسکونی ساخته و فاصله قانونی رو برای گرفتن پنجره سمت ملک من را رعایت نکرده که طبق قوانین شهرداری 4 متر هست و الان کمتر از 1 متر با ملک من فاصله داره 2تا سوال دارم و ممنون میشم راهنماییم بکنین
1) به علت نزدیکه پنجره تا زمین من ساکنین رعایت نمیکنن و اشغال مثل پوکه سیگار و .. میریزن در ملک من و ایجاد مزاحمت میکنن ، الان میتونم به خاطر عدم رعایت فاصله قانونی با ملک خودم ازشون شکایت کنم و پنجره هارو مسدود کنم?
2) اگر خودم بخوام ساختمان مسکونی احداث کنم برای پنجره در اون سمت باید فاصله ای که اونها رعایت نکردن را هم من در زمینم اضافه کنم یا همان 4 متر سمت خودم همچنان هست؟
ممنون از مشاورتون

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

به شهرداری محل مراجعه کنید