مشاوره حقوقی رایگان - بازخرید

با سلام وقت بخیر بنده چند سال گذشته بازخرید شدم حال از طریق مشاغل سخت و زیان آور صندوق بیمه ای سوابق را مرتبط دانسته و با استفاده از این شرایط بازنشسته میشوم، شرکت سابق اینجانب درباره مبلغ پرداختی که باید به صندوق بیمه واریز شود تا بازنشستگی تکمیل گردد اعلام کرده چون بازخرید شده اید این شرکت نمیتواند کمکی به شما نماید، با توجه به اینکه 20 سال در آن شرکت سابقه کار دارم تکلیف من چیست؟خواهش میکنم پاسخ دهید

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

به اداره کار مراجعه و در کمیسیون تشخیص مشاغل سخت وزیان آور فرم مربوطه را پرکنید اگر شغل شما زیان آور شناخته شود می توانید از مزایایی آن استفاده کنید جهت مشاوره تکمیلی تماس بگیرید 09126398085 کمالی وکیل پایه یک دادگستری