مشاوره حقوقی رایگان - اخراج از کار به دلیل درخواست بیمه از کارفرما

بنده از اوایل سال 91 تا 98/12/22 به مدت شش سال و نیم شاگرد عکاسی بودم (19 ماه سربازی رفتم ) صبح از ساعت 8 تا 2؛ بعد از ظهر ساعت 4 تا 8 شب. بنده چند باری درخواست بیمه از کارفرما کرده بودم که با مخالفت شدید و تهدید به اخراج کار مواجه شدم در نهایت ایشان بنده رو به دلیل درخواست بیمه ازشون اخراج کردند البته هیچ وقت با من قرارداد امضا نکردند و هیچ عیدی تاکنون از ایشان دریافت نکردم الان هم بیکار شدم لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
به اداره کار محل اشتغال مراجعه نمایید.