مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مامور پلیس

بنده در میدان جلفای اصفهان نشسته بودم که ماموری بی دلیل از من خواست محل رو ترک کنم. وقتی من از او علت را پرسیدم من را با خشونت به سمت ماشین پلیس برد و دستبند کرد و با ماشین به سمت کلانتری منتقل کرد. هنگامی که راه افتاد من گوشی همراهم رو از جیب درآوردم که به خانواده اطلاع دهم و اون گوشیم و گرفت و با مشت به صورتم ضربه زد و دماغم شکست. من رو به کلانتری بردند و به اجبار از من تعهد گرفتن بدون اینکه من اطلاعی از نوشته های تعهد داشته باشم و از کلانتری بیرونم کردند.
من شکایت کردم ولی میخوام بدونم چطوری میتونم به اثبات برسونم؟
با تشکر از شما.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

محل هایی که عبور کردید مراجعه و ببینید دوربین دارند. اگر دوربین داشتند از دادگاه بخواهید که فیلم دوربین ها را از صاحبین آنها بگیرند