مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پلیس

سلام علیکم
دیشب با دوستم کنار خیابان تاریک نشسته بودیم که گشت آمد بعد از اینکه بطری دلستر و لیوان را بود کرد دید چیزی نیست برگشت گفت چن سالت هست که گفتم چرا باید بگم
اولا این جواب ندادنم تمرد حساب میشود؟
دوما بنده را کتک زدن و بردن کلانتری و اونجا گفت به هم دیگه رضایت بدهید بنده قبول نکردم و گفتم شکایت دارم چون مرا کتک زدید و پلیس هم ازم بخاطر تمرد صورت جلسه کرد حال بنده محکوم میشم در دادگاه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر بود که تمرد نمی کردید و اگر سنتان را می گفتید هیچگونه صورتجلسه ای برای شکایت از شما مطرح نمی‌شد امکان دارد که پلیس از شما شکایت کند بهتر است که رضایت آنها را جلب کنید تا موضوع فیصله یابد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر تقصیری متوجه شما نیست میتوانید از مامور خاطی شکایت نماید