مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان. بنده سال ٩٥ چكی به مبلغ ١٣ و نيم ميليون تومان به شخصی بابت خريد خشک و بار دادم كه به علت ورشكستگی توان پرداخت شو نداشتم و طی چند ماه طی چند حواله براش كارت به كارت كردم رسيدشم دارم الان شورا و دادگاه تجديد نظر منو محكوم كردم الان واقعا من پولو پرداخت كردم و تحت فشارم سپاس گذار ميشم اگه كمكم كنيد با تشكر

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

مدارک پرداختی را بهمراه شاهد به شورا معروفی کنید ودر نهایت می توانید دادخواست اعسار بدهید جهت مشاوره تکمیلی تماس بگیرید 09126398085 کمالی وکیل پایه یک دادگستری