مشاوره حقوقی رایگان - برقراری حقوق و بیمه برای فرزند ذکور از کار افتاده

برادری دارم که 60ساله هست و سالها مبتلا به شیروفرنی هست ومدارکش هم موجوده .مادرم از طرف پدرم بیمه هست و حقوق داره آیا برادرم باتوجه به از کار افتادگی و نیازمندی می تونی تحت تکفل بیمه مادرم قرار بگیره تا از دومان ها هم برخوردار بشه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
درخواست دهید اگر به تایید برسد اری