مشاوره حقوقی رایگان - لغو حکم جلب

سلام ما 100 ملیون بدهکاریم، اعسار زدیم بار اول رد شد بابت این که یک حساب کم اعلام کردیم، شاکی حکم جلب گرفت شب عید ولی مارو پیدا نکرد، اعسار بعد و زدیم و قسط بندی شده و 20 روز مهلت اعتراض دارد، آیا من میتونم با رای دادگاه بروم و لغو حکم جلب و کنم؟ تا این شاکی تصمیم بگیرد که قبول می‌کند رای و یا میخواد اعتراض کند؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
باید صبر کنید تا حکم اعسار قطعی بشه

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
پس از قطعی شدن رای اعسار میتوانید برای ملغی نمودن حکم جلب اقدام کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر پرداخت نکنید و یا نحوه پرداخت را مشخص نکنید و مالی معرفی نکنید حکم جلب قابل اجراست