مشاوره حقوقی رایگان - سند اقرارنامه بخشش مهریه

سند اقرارنامه
در سند اقرارنامه 30 میلیون تومان قبلا به زوجه پرداخت کردم و موقع طلاق توافقی در سند اقرارنامه زوجه کلیه مهریه خود را بابت طلاق بخشید اما هنوز 30میلیون تومان زوجه بهم پرداخت نکرده چکار باید کنم ؟؟؟

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
به نظر میرسد با توجه به مبلغ دریافتی زوجه اعلام نموده که کلیه مهریه خود را می بخشد. اگر چنین بوده پیشنهاد می کنم که به اخلاقیات پایبند باشید و مبلغ 30 میلیون تومان پرداختی را مطالبه نفرمایید حتی اگر قانون به نفع شما باشد.