مشاوره حقوقی رایگان - خاتمه قرارداد و تقاضای استعفا

با سلام.
بنده به مدت یک ماه از اول تا 29 اسفند ماه سال 1402 در یک شرکت با قرارداد موقت طرح با پرداخت بیمه از طرف کارفرما مشغول به کار بودم. این قرارداد از شمول ماده 188 قانون کار خارج می باشد. از ابتدای فروردین امسال به صورت حضوری کارت زده و در محل کار بدون امضا قرارداد حضور داشته ام. اما تمایلی به تمدید قرارداد برای سال 1403 را ندارم و این موضوع را در تاریخ 21 فروردین ماه به صورت سیستمی ارسال کرده ام. با توجه به مفاد قرارداد« مجری در صورت نداشتن تعهد خدمت تقاضای خاتمه قرارداد خود را یک ماه قبل از قطع رابطه باید اعلام نماید و تا زمان قبول استعفا در محل کار حاضر شود در غیر این صورت کارفرما خسارت می گیرد». بنده هیچ تعهد خدمتی به صورت خاص امضا یا ثبت نکرده ام. فقط قرارداد را با عنوان «انجام امور محوله از طرف کارفرما بر عهده مجری است» را امضا کرده ام و در اسفند تمام گردید. 1- حال آیا فروردین را در محل کار حاضر بودم، نشانه تمدید قرارداد است؟ حتی اگر امضا نکنم، در این صورت هم متعهد هستم؟
2- آیا می توانم قرارداد را امضا نکرده و در آخر فروردین محل کار را ترک کنم یا باید یک ماه از زمان استعفا که اعلام کرده ام طی شود؟
3- آیا در صورت ترک کار مشمول خسارت می شوم؟

پاسخ ها :

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. 1- تا قراداد امضا نشود هیچ نشانه ای برای تمدید نیست. چون قرارداد دو طرفه است
2-بله امکان پذیر است. شرایطی که ذکر شده بود مربوط به قرارداد سال قبل بوده و در حال حاضر قراردادی ندارید
3-چون قراردادی نیست خیر

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
میتواند دال بر تمدید باشد اما نیازمند امضاست
بله
تحت شرایطی بله