مشاوره حقوقی رایگان - اتمام قرارداد

باسلام
بنده در یک شرکت نفتی بصورت اقماری (14-14) کار میکنم و آخرین قراردادم شش ماهه و تا آخر سال می باشد. طبق اعلام شرکت من از ماه پیش بهشون اعلام کردم که مایل به تمدید قرارداد نیستم و بعد از اتمام قرارداد همکاری نمیکنم. آخرین باری که سر کار بودم بهمن ماه بود و اسفند بدلیل اتمام همزمان چندتا پروژه سر کار نرفتم. حتی یکبار بلیط هم از طرف شرکت برام رزرو شد ولی قبل اعزام کار پروژه تمام شد. الان شرکت فرم استعفا که بند "و" ماده 21 قانون کار درج شده رو فرستاده تا پر کنم خواستم ببینم پر کردن نامه استعفا ایجاد مشکل برای مطالباتم نمیکنه؟ در ماده 21 قانون کار بند "د" مربوط به انقضای قرارداد ذکر شده است.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر استعفا بدی فقط نمیتونی از بیمه بیکاری استفاده کنی، بقیه حقوقت را میتونی مطالبه کنی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله مشکل ایجاد خواهد کرد
و در صورت استعفا نمیتوانید حقوق بیکاری دریافت نمایید و ...