مشاوره حقوقی رایگان - تسویه و پرداخت سنوات

با سلام و احترام
من در شرکتی کار می‌کردم که طبق قرارداد تا 1402/12/29 این قرارداد اعتبار داشت‌. من در دو هفته انتهایی طی یک نامه رسمی اعلام کردم در سال آینده ادامه همکاری نخواهم داشت و قرارداد از جانب من تمدید نخواهد شد. نامه با مضمون اتمام کار همزمان با اتمام قرارداد به منابع انسانی تحویل شد.
الان در مرحله تسویه و تحویل کارم و فرم تسویه من 3 گزینه دارد(استعفا.بازنشستگی و سایر موارد)
من گزینه سایر موارد را انتخاب کردم و علت را اتمام قرارداد نوشتم اما الان فرم تسویه من را قبول نمی‌کنند و اصرار دارند گزینه استعفا انتخاب شود چون شرکت مایل بود با من قرارداد را تمدید کند و گفتن اگر به این صورت فرم را تحویل ندهم تسویه من را انجام نمیدهند و به من سنواتم را پرداخت نمیکنند. علاوه براین گویا انتخاب گزینه استعفا برای شرکت دردسرساز است و به این علت پافشاری دارند و با وجود این که تاریخ اتمام قرارداد 1402/12/29 است اصرار دارند تاریخ درخواست تسویه 28 اسفند در فرم درج شود.
به نظر شما طبق درخواست آنها باید عمل کنم و یا همان اتمام قرارداد درست است؟

باتشکر

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
استعفا برای زمانی است که قرارداد شما به اتمام نرسیده است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با زیرکی در زیر فرم بنویس ( اتمام قرارداد) و از آن عکس بگیر و بعد پرینت بگیر
حالا اگر حق و حقوق شما را ندادند فورا به اداره کار شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر استعفا اعلام ننمایید
باید تسویه شما را انجام بدهند
اتمام قرارداد صحیح است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اتمام قرارداد شما نیازی نبود نامه بنویسید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام استعفا برای زمانی است که قرارداد تمام نشده استباید تصفیه‌ها انجام شود قرارداد را نیز صحیح نمایید

فاطمه عباسی

فاطمه عباسی :

شما قراردادی دارید که منقضی شده است. اتمام قرارداد محقق گشته است