مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت سکه طرح قدیم بابت مهریه

سلام من داخل عقدنامه ام در توضیحات مهریه نوشته سکه تمام بهار آزادی مقوم به قیمت یوم الادا آیا میتونه سکه ای که میدهد قدیمی باشد و قیمتش پایین تر از سکه های اصلی و به روز باشد؟ ایشون 5 تا سکه پیش باید بدهد ولی رفته سکه هایی با قیمت پایین خریداری کرده

پاسخ ها :

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
چنانچه مشخصات دقیق سکه ذکر نگردیده باشد ، سکه امامی پرداخت نمیگردد و طرح قدیم پرداخت میشود

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
اگر نوع سکه از حیث قدیم یا جدید بودن ذکر نشده باشد، می تواند سکه طرح قدیم بدهد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام سکه تمام بهار آزادی طرح جدید ملاک است مگر اینکه طرح قدیم بودن آن در عقد نامه ذکر شده باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر سکه طرح جدید قید نشده باشد ممکن است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ملاک آنچه در سند نکاحیه درج شده میباشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید دید نوع سکه در عقدنامه چه تعیین شده

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قیمت سکه مهم نیست و آنچه که مورد اهمیت است سکه تمام بهار آزادی است.