مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای دادگاه

سلام شخصی شکایت واهی کرد بعلت اینکه بنده از همسرش بخاطر ضرب و شتم شکایت کرده بودم، برای منصرف کردن بنده از شکایت خودم، بنده بعلت اینکه گفتم شاید شکایت واهی هست به نتیجه نرسد، شهود ایشان فقط در کلانتری حضور داشتند در حالی که بنده شهود ایشان را اصلا ندیدم، تحقیقات مرجع انتظامی هم بر علیه بنده بوده بعلت اینکه شاکی به مامور کلانتری نگفته ساکنین ساختمان 4خانوار ساکن ان از بستگان شاکی میباشد و روز تحقیق بنده منزل نبودم، در دادسرا عنوان کردم اهمیتی به ان داده نشد در دادگاه هم عنوان کردم حداقل شهود را مواجهه حضوری کنید و تحقیقات مجدد را پیشنهاد دادم باز اهمیتی داده نشد و به تمامی اتهاماتی که شاکی عنوان کرده بود رای محکومیت داد، نمیدونم بخاطر اینکه خانم بوده اینکار کرد قاضی، قاضی هم برای یه شعبه دیگه بود چون قاضی شعبه خود رسیدگی بازنشست شده بود و کسی در جای ایشان نبود، ایا به نظر شما حداقلش در دادگاه تجدیدنظر بنده را میخواهند؟ شاهدین و شاکی رو هم میخواهند؟ یا همین رای را تایید میکنند؟ محکوم علیه بیمار تحت درمان هم هست و دچار اختلال دوقطبی میباشد حتی مستندات بیماری ایشان رو هم قاضی رویت نکرد، نمیدونم این چه قانون و محکمه ای هست، بدون هیچ تحقیقاتی رای بر محکومیت میدهند، تورو خدا راهنمایی فرمایید؟

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
دادگاه تجدیدنظر این اختیار را دارد بدون دعوت از طرفین برای جلسه رسیدگی؛ رای صادر نماید. شما دلایل و اظهارات خود را کتباً به دادگاه تجدیدنظر ارائه نمایید.