مشاوره حقوقی رایگان - مصادره سند وثیقه

در صورت غیبت زندانی سند وثیقه بعد چند وقت مصادره میشود؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بدوا به. وثیقه گذار ابلاغ می‌شود شخص را حاضر کند تا یکماه
اگر اقدامی نشد بنا به مورد مورد وثیقه ضبط می‌شود یا به مزایده گذاشته خواهد شد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با قاضی ناظر زندان است و در صورتی که ابلاغ به ضامن نیست میسر نباشد تا متهم را معرفی نماید وثیقه به اجرا گذاشته خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
یک ماه بعد از ابلاغ به وثیقه گذار ، به دستور دادستان وثیقه ضبط خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از بیست روز اگر متهم را معرفی نکند ضبط می شود.

مرتضی خدابخشیان

جناب آقای مرتضی خدابخشیان :

سلام
یک ماه بعد از ابلاغ به وثیقه گذار وثیقه ضبط خواهد شد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام به محض اینکه غیبت زندانی شروع شود و خود را به اجرای احکام معرفی نکند چند روز بعد وثیقه توقیف خواهد شد و وارد مرحله مزایده میشود

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام یک ماه به وثیقه گزار مهلت داده می‌شود سپس اگر اقدامي نشد به مزایده می‌رود و فروش

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
پس از غیبت مراتب به وثیقه گذار ابلاغ می‌شود که زندانی را معرفی نماید چنانچه ظرف مهلت یک ماه اقدامی از سوی وثیقه گذار صورت نپذیرد وثیقه ضبط و به مزایده گذاشته می‌شود.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به وـیقه گذار ابلاغ حضور زندانی اعلام خواهد شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بین 20 الی 30 روز از زمان ابلاغ به وثیقه‌گذار جهت معرفی متهم، وثیقه ضبط خواهد شد.